lovely brother

entry nie still pasal birthday ika lagik . walaupun dah lebih seminggu . so, kali nie nak story pasal abang ika yang sangatlah sweet . hahaha ! malam birthday ika yang lepas, ika tido awal . so, abang ika nie nak bervideo call bagai la dengan adik dia nie . kononnya nak bagi ucapan birthday paling sweet . hahaha . tapi sayang, adik dia tidoq awal . lalala .

so, abang ika postpone ke malam esoknya kalau ika tak silap la . nak jugak dia video call . sebenarnya dia nak test video call kat Hangouts nie je . hahahaha . ika pon tak tahu pulak Hangouts nie boleh buat video call . heeee .

  

oh ya, abang ika nie memang pemalu . adik dia lagilah pemalu . video call pon bukan nampak muka adik dia nie . abang ika lagilah siap tutup muka . kahkahkah ! saje dia nak tutup muka dia yang cute tu . lalalala . untuk pengetahuan, dia dah bertunang . nak kahwin dah pon . hehehe

so, malam tu abang ika nie paksa adik dia tahan mata yang mengantuk sangat dah sebab nak tunjuk benda kat bawah nie . abang ika nie memang abang yang sweet . untung la jadi adik dia . hahaha . adik dia je yang tak berapa nak sweet bagai . birthday abang dia pon adik tak buat apa-apa . sorry ye abang . kahkahkah !

  

  

rata-rata cakap abang ika nie sweet . pada pendapat ika, abang ika nie memang sweet . sebab dia selalu ada bila adik dia nie tengah meroyan . hahaha . dia selalu bagi semangat kat adik dia nie . selalu buat ika tergelak dengan perangai dia :)

dan abang ika jugak siap buat sajak untuk ika . heeee


Alhamdulillah . terima kasih Ya Allah sebab hantar seorang abang yang sangat penyayang untuk ika . ika doakan semoga abang ika akan berbahagia dengan pilihan hatinya . Amin :)



2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com