Kraft Zana | PROMOTE

hari nie nak merajinkan diri untuk promote satu lagik online shop . kali nie pasal brooch pulak . disebabkan ika pon penah beli brooch dengan diorang nie, so, ika pon tolonglah promotekan sekali untuk korang . mana la tahu kot kot korang berkenan dan nak beli jugak :)


Kraft Zana nie ada jual pelbagai jenis brooch dalam pelbagai warna . sebenarnya brooch nie diorang buat guna riben . serius memang cantik habaq hang ! haha . oh ya, harga nya pon murah je . sure korang akan beli banyak-banyak .

gambar kat bawah nie antara brooch yang ika sempat grab . sebenarnya banyak lagi tapi tunjuk yang nie je lah dulu . hohoho . naisss right ?



see ! cantik tak kak ton pakai brooch tu ? hahahaha . so, kalau korang nak jugak brooch yang comel dan gojes nie, boleh la ke Fan Page FB Kraft Zana nie . just klik SINI :)




2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com