Iftar KOA Awal, Kuala Kangsar

entry kali nie ika nak kongsi dengan korang kampung orang asli yang kedua ika join Iftar . minggu lepas ika ada join iftar di Kampung Orang Asli Awal, Kuala Kangsar . kampung nie first time ika pegi sebenanrnya . sbb banyak lagi kampung yang ika belum jejakkan kaki nie . heeee

so, ika berpeluang untuk menjejakkan kaki ke sana sempena Iftar bersama penduduk kampung tersebut . jom tengok gambar sekitar Iftar :)









credit gambar kat atas nie semua kat JAKOA Perak dan Kedah & Kak Misha . kampung nie tak ramai penduduk . tapi best sebab ada sungai :) jom tengok gambar makanan pulak . hahahaha . yang nie ofkos la dari kamer cikai ika . hiks






best . tambah satu lagi pengalaman baru . yeay ! next, kampung mana pulak ? :)



8 comments:

  1. seronoknya iftar ramai2.. meriah gak makanan..

    ReplyDelete
  2. seronoknye iftar ramai2...meriahhhh

    ReplyDelete
  3. bestnya iftar ramai2 camni.. semua lauk kampung..

    ReplyDelete
  4. lauk2 tu orang kg ke yang masak?banyak gak kan?so dalam sebulan ni berapa kali dah iftaar kat lua?

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com