Iftar JAKOA Negeri Perak dan Kedah

minggu lepas ika join Iftar JAKOA Negeri Perak dan Kedah . tu nama jabatan tempat ika keje . hahaha . sbb ade yang tak tahu apa itu JAKOA . JAKOA tu Jabatan Kemajuan Orang Asli . heee

baru-baru nie ada Iftar untuk staf-staf JAKOA Negeri Perak dan Kedah . so, ika pon joinlah sekaki . lagi pulak kedua-dua kakak housemate ika pon join . malas nak dok rumah sorang-sorang . errr . so, Iftar kali nie diadakan di Impiana Hotel, Ipoh . 

meh la tengok beberapa ketul gambar masa iftar tu . serius tak banyak . sbb sibuk dok makan . sibuk jadi babysitter . heeee


kitorang diberikan gelang nie untuk masuk kat tempat iftar tu . macam nak g theme park kan ? hahhahaha . nie semua bagi mengelakkan kot la ade orang tipu kan . orang lain bayar, dia pulak sedap-sedap p makan free . 



yang kat atas nie pulak gambar anak salah sorang staff . nama dia Iffat Fayyadh . comel kan ? hahahaha . pakat dok berebut nak dukung budak comel nie . hehehehe . last-last cik ika kan temankan iffat tidoq . nasib baik cik ika nie tak join sekali tidoq . hahahaha


the musician . dari sebelum berbuka sampailah dah berbuka, diorang dok main alat musik tu . musik yg sebelum berbuka tu kemain tenang je . sayup-sayup je sampai nak terlentok . yang lepas berbuka tu, haaaaaa . baru up sikit . dah ade semangat sikit . hihihi

with my kakak :)


dan Alhamdulillah, dapat cenderahati dari Kelab Sukan dan Kebajikan . cantik kan dia punya balang tu . kaler pink ! hahahaha . seseungguhnya makanan malam tu sangat sedap . sungguh menyelerakan dan sungguh memenuhkan perutku . haishhhh . 

pape pon ika sangat seronok . tahun nie ika dapat banyak pengalaman baru . pengalaman iftar dengan masyarakat orang asli . pengalaman puasa jauh dari family . pengalaman berdikari . huks . dah besar rupanya ika nie . ehhh

3 comments:

  1. comel lah baby tuuuuuu! eee geramnyaaaaa

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
    http://supplementforall.blogspot.com/

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com