Hobi

hobi ika ? meh nak share tentang hobi ika . mungkin ada yang dah tahu . mungkin jugak ada yang masih belum tahu . hobi ika ialah membaca . bunyi cam skema kan ? hahaha .

ika suka baca novel . tak kira lah novel tu novel melayu, novel omputih ke . semua ika belasah . heeee . so, baru-baru nie ika kemaskan semua buku-buku ika . dan tibatiba ika realise yang banyaknya buku ika ! hahahaha .









tanpa sedar, kemain banyak buku habaq hang . beli pandai sangat la nie . hahahaha . obses kot .

dulu time blaja, tengok roomate je kemain suka baca novel . sekali bila dah keje nie, dengan ika sekali terjebak suka baca buku . hahaaha . sabar jelah . tapi takpe la kan . buat koleksi . nanti kalau ika rasa cam dah jemu, boleh la ika jual je nanti . heee

dan kalau ditanya, siapa penulis paling ika suka, maka jawapannya ialah Hanni Ramsul dan jugak Suri Ryana . heeee . ika suka penulisan diorang :) penah berangan nak tulis novel tapi angan-angan tu selalu dihalang oleh tahap kemalasan yang melampau . hahahaha !

ape pon hobi kita semua, jadikan hobi itu sesuatu yang sangat bermakna ^^

15 comments:

  1. baru je kata tak leh komen.. dgn sepantas kilat tuan tanah ni dh tukar.. hhahaaha... eh Sayang Cikgu Ketat2 nnt kite bawak ye....

    ReplyDelete
  2. Amboi banyak nyer, tak mo jual ker ? Saya pun minat baca novel jugak ... Kalau nak jual cakap eak ...

    ReplyDelete
  3. wau! banyak nye! sheila pun suka baca novel. and apa2 buku yang menarik minat sheila untuk baca. sheila akan baca.

    ReplyDelete
  4. Hobi yg sama dengan wife..melambak buku

    ReplyDelete
  5. Nur dah stop membaca...
    nanti sambung balik...
    :)

    ReplyDelete
  6. Wahhh, geram tgk koleksi novel yg banyak bebenor tu.. hehe

    ReplyDelete
  7. byk nya buku........ best sesangat....selamat membaca tau.....

    nie ada hadiah dari hati.....
    http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/07/hadiah-dari-hati-thanks-sahabat.html

    ReplyDelete
  8. Banyak nye koleksi... sy ske bace jg tp x ske bli..:P.... selalunya pinjam kt adik n kawan2.. tektik menjimatkan ongkos.. huhu.... :)

    ReplyDelete
  9. bila dah jemu jual., bila dah jual terasa nak baca balik., time tu rasa nyesal., hahahaha.. :))

    ReplyDelete
  10. wahhh..banyaknya novel... singgah dr segmen singgah sahur ;)

    ReplyDelete
  11. banyaknya novel, jeles tau mama tengok!! hihihi

    ReplyDelete
  12. dulu sblm kawin bolehlah k.el layan novel2 ni..ni dah beranak pinak..jgn harap nak pegang pun xsempat dah..lgpun semangat bc dah tenggelam..tp suka bc resepi2 masakan hahaha bc jugak lah tu kan

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com