Goodies Bag & BB by Fafafo CND | PROMOTE

the last one online shop yang ika dapatkan perkhidmatan diorang untuk birthday celebration yang lepas . here we go, Fafafo Craft and Design . sebelum nie ika ade order Button Badge untuk blog ika nie . so, kali nie ika order Goodies Bag dan jugak Button Badge untuk birthday celebration pulak .

fully design by Fafafo CND . sangat ohsem designnya . thanks ye kak . heeee





semua nie ika bagi kat tetamu yang datang pada hari tu . simple tapi sangat comel . hehehe . nanti majlis apa-apa yang akan datang, Insyaallah ika akan dapatkan servis daripada akak lagi .

so, kalau korang nak tempah apa-apa dengan Fafafo CND nie, boleh add dia kat FB atau Like page dia :)




3 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com