get well soon Atok

baru-baru nie ika dapat berita daripada sepupu ika yang mengatakan atok ika dimasukkan ke wad . dah lebih seminggu atok ika kat wad di hospital kat Kuantan . ika nak balik sana pon jauh sangat . Ipoh - Kuantan . lagi pulak ika dah amik tiket balik raya nanti . ika akan ke Kuantan pada 2 Ogos nanti . ermm .

then, semalam kak long ika whatsapp gambar atok ika nie masa dia p melawat atok kat hospital . tersentap jugak lah bila tengok gambar atok nie . terus ingat kat arwah papa ika . erm .





ika nak minta jasa baik korang untuk doakan semoga atok ika kembali sihat cam dulu . ye . atok ika nie sebenarnya kuat walaupun dia dah tua . tapi still masih kuat . bila tengok dia terlantar kat katil hospital nie, sayu rasa hati . nak pulak bulan puasa nie . 

get well soon atok . tunggu ika balik sana ye . Insyaallah . love you atok :')


9 comments:

  1. Amin..
    Sama2 doa atuk ika sihat..
    Org kuantn jugak ni:-)

    ReplyDelete
  2. semoga atok ika sembuh seperti sediakala...itulah yang paling diharapkan...salam kenal...

    ReplyDelete
  3. semoga atoknya awak cepat sembuh yer. btw kacak doktor tu. hahaha jk2

    ReplyDelete
  4. Sebak dada. Terus terindu arwah abah ayu bila tgok gambar atok atikah sakit. Syafakallah. Ayu doakan atok segera sembuh.

    ReplyDelete
  5. semoga atok ika cepat sembuh dan Allah permudahkan segala urusannya ... aaamin .

    ReplyDelete
  6. semoga atok ika kembali sihat macam biasa.. ;)

    ReplyDelete
  7. In sha Allah...
    Amin...
    Moga-moga atuk cepat sembuh...

    ReplyDelete
  8. QL doakan semoga atok ika cepat sembuh dan lebih sihat dari sebelumnya.. I'Allah.. :)

    Banyakkan bersabar ye... :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com