best buddy day out

barubaru nie ika keluar berjimba-jimba dengan kawan baik ika . walaupun dia muda setahun dari ika, tapi kami sekepala . hahaha . so, kali nie kitorang p jalanjalan dalam Ipoh je .

Laila mintak ika temankan dia p beli baju untuk abah dia . so, ika apa lagi . orang ajak jalanjalan . laju je setuju . hehehe . lagipon weekend tu takde nak buat apa . so, apa salahnya teman kawan p beli baju untuk abah dia .


so, sebelum p beli baju, kitorang p tengok wayang dulu ! hahaha . kali nie kitorang tengok World War Z . nanti ika review ye . heee . sementara tunggu nak masuk, kitorang lepak kat tempat mainan sebelah . hahahaha !



tak sabar nak tengok Despicable Me 2 pulak . yeay !! dan sememangnya kami kanak-kanak riang . hahaha . habis semua benda nak amik gambar . disebabkan kami jarang sangat dapat keluar sama-sama . heeee








layan je lah kami yang kebudak-budakan tu . hahaha . nanti ika review movie yang kitorang tengok tu . heeee



2 comments:

  1. Hello Kitty peberet ku.. hehehe... rase mcm nk bw balik je kalau g sane

    ReplyDelete
  2. nie anak sapa yg terlepas nie...... he3......

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com