3 tahun 3 bulan 3 minggu 3 hari

Alhamdulillah, hari nie cukuplah sudah 3 tahun 3 bulan 3 minggu 3 hari ika dalam dunia blog nie . bagi ika satu pencapaian yang cukup bermakna . bermakna bagi ika sebab banyak perkara .


dalam masa tiga tahun ika berblog, ika kenal ramai orang . ika dapat ramai kawan baru . kawan baru yang sememangnya belum pernah bersua muka tapi boleh bersembang macam dah bertahun kenal . menarik kan ? hehehe

dalam masa tiga tahun ika berblog, lebih 5 kali ika tukar nama blog ika nie ! hahaha . lepas nie memang dah tak tukar dah nama blog nie sebab ika dah guna nama sendiri . itu lah yang paling ika nak selama nie . ada domain sendiri dengan nama sendiri .

dalam masa tiga tahun ika berblog, ika dapat kumpul lebih 1000 followers di mana ika tak pernah terfikir pon yang blog ika nie akan dapat followers lebih daripada 1000 . ye lah . blog ika nie bukan blog yang menarik untuk korang follow . hanya sekadar blog kisah kehidupan ika sahaja .


dalam masa tiga tahun ika berblog, ika belajar yang ika semakin tiada masa untuk update blog . hahaha ! kebanyakan entry ika adalah auto post . serius . ika dah takde masa cam dulu untuk update blog . sekarang pon kena curi-curi update blog nie . rindu nak berblog cam dulu . nak join giveaway dgn contest bagai . nak blogwalking . rindunye semua tu :'(

ok . done . dadaaaa

6 comments:

  1. teruskan berblogging dear :)

    ReplyDelete
  2. tak sangka kan..... dah lama ika berblogging..... catan suka duka tersemat disitu,,,,,

    ReplyDelete
  3. Hihihihihi..dah 3 tahun....tahniah!!!!!
    Bukan senang nak maintain blog selama 3 tahun...
    Awak adalah blogger tegar!!!!

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com