Taman Rekreasi Gunung Lang

kali nie nak share satu lagi tempat menarik kat Ipoh nie . biasalah kan . bila dah hidup merantau nie, semua tempat nak p jalan-jalan . hehehe . so, kali nie, meh kita berjalan-jalan ke Taman Rekreasi Gunung Lang :)


ika pon first time sebenarnya p Gunung Lang nie walaupun dekat je . hahaha . biasalah kan . yang dekat tu yang susah sangat kita nak  pergi . yang jauh pulak yang beriya sangat kita nak pergi . hohoho



kat Gunung Lang nie ade satu kolam ikan . kat situ, korang boleh bagi ikan makan . syok ! hehehe




biasanya orang ke Gunung Lang nie untuk beriadah . amik angin time petang . bersantai sambil menikmati udara segar . sbb kat situ kan banyak pokok-pokok . best :)





kat sini pon ramai orang buat port amik gambar sebab pemandangan yang cantik . ika tak pusing satu taman rekreasi pon sbb malas . hahaha . lagipon hari tu pegi saje-saje sebab nak kenal tempat nie . ngeee

ok done . punyalah malas nak menaip . heee




1 comment:

  1. Salam Kenal, Cantik gambar yang ada kolam tu, nampak macam pulau dah, Saya follow blog ni.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com