Taklimat Program Jelajah Kampung

nak share dengan korang aktiviti ika lagik . kali nie ika terlibat dengan Taklimat Program Jelajah Kampung . so, kitorang ada cabutan bertuah sempena dengan taklimat nie . dan yang paling best adalah tema pada majlis tu ialah pakaian jersi bola . tak kira bola dalam negeri atau bola luar negara ke . asalkan jersi bola .


kat atas tu ialah guest book yang ika berjaya siapkan . first time buat guest book . takde la cun pon . hahaha . takde idea sebenarnya . tu yang jadi camtu . 

so, majlis diadakan di hotel . kira ada makan-makan la jugak kan . makan sambil berhibur sambil dengar nombor cabutan bertuah sambil sembang-sembang sambil cuci mata abam-abam kat hotel tu ensem-ensem . ehhhh



kat atas nie ialah urusetia yang setia menunggu . hahahaha . kitorang kat meja pendaftaran masa tu . tengah siapkan meja untuk pendaftaran . haruslah posing dulu . masa tu belum siap pakai jersi lagik sbb kena datang awal untuk persiapan .

dan here we go .... bertukar ! hahahaha . gambar ika dengan kak milah . ika pakai jersi bola kelantan . satu-satunya jersi bola yang ika ada . mana la ika minat tengok bola . jersi tu pon ada orang yang bagi masa birthday tahun lepas . heeee



the emcee :)

majlis start pukul 8.30 malam . so, jom kita tengok gambar sekitar majlis malam tu :)

our pengarah :)


cake sebagai gimik .

penyampaian sijil :)

cabutan nombor bertuah :)

siapakah yang bertuah malam tu ? heeee .


birthday girl yang bertuah :)

grand prize :)

the tallest man . wkwkwkwk



Alhamdulillah, majlis malam tu berjalan dengan lancar . makanan pon sedap . lalalala . tapi ika tak bertuah pon malam tu . hukhuk . takpe lah kan . takde rezeki . hehehehe




No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com