surprise for che su

dan pada saat ini, ika hanya update blog bila ada masa terluang dan masa rajin sahaja . sobsob . walaupun begitu banyak cerita untuk dikongsi, apakan daya . masa tak mengizinkan . so, untuk kali nie ika nak kongsi surprise daripada sepupu-sepupu ika kat Kuala Lumpur tu kat mak saudara ika .

so, sempena hari ibu bulan lepas, sepupu ika nie buat surprise untuk ibu diorang . sebenarnya ika pon tak tahu . hahaha . kebetulan minggu tu ika ada kat Kuala Lumpur . kitorang p jalan-jalan, then stop makan kat KFC Sungai Besi .

then, kat sana la sepupu ika buat surprise untuk ibu diorang . so sweet ! :)


my che su :)


che su eksaited nak bukak hadiah . ngeee . 

girls only ^^

my ayah su :)



best kan bila anak-anak surprisekan ibu diorang . hehehe . hope nanti anak-anak ika pon buat camtu jugak . lalalala




No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com