Program Anak Angkat di Pos Kuala Mu | Day 2

untuk tidak melengahkan masa . ececece . dah macam emcee pulak . sementara ade mood nak update blog nie, marilah kita update sampai lebam biji mata . ehhh . so, entry nie bersambung dari entry yang nie ye adik kakak abam semua :)

untuk hari kedua nie lah sebenarnya program . so, hari kedua nie banyak aktiviti yang diadakan . malas nak story panjang berjela . tengok gambar jelah ye .



kelas dewasa :)


rawatan gigi :)


tugas ika pada hari tu ialah buat persiapan di Pusat Pentadbiran RPS Legap . persiapan sementara menunggu tetamu datang . nie adalah pertama kali ika join program besar camni . sebab itulah ika kaku .



chentong :)

persembahan chentong nie memang femes dalam masyarakat orang asli .ika pon suka tengok diorang main ketuk-ketuk buluh tu . hehehe . satu lagi nama dia sewang . sewang tu tarian . yang tu pon syok ! :)



kat bawah nie ialah taklimat mengenai air terawat .




ok . itu je yang ika nak share . punyelah pemalas ika nie ohoiiii ! hahahaha . mood blogging dah ke lautan dalam . harap mak long :)



No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com