Program Anak Angkat di Pos Kuala Mu | Day 1

ok . baru nak update . huhuhu . sibuk betul mak jemah nie -_- . ekceli nie nak update program kat Perkampungan Orang Asli Kuala Mu . kalau sebelum nie ika just tunjukkan perkampungan tu . so, kali nie ika pegi untuk persiapan program pulak .


gambar kat atas tu time kitorang terpaksa berhenti jap sbb masalah dengan kete . biasalah naik bukit, turun bukit nie . huhuhu . so, macam biasa . bila ade program kat kampung orang asli, kitorang akan bermalam di sana . syok ooo . sejuk je . heeee

program nie melibatkan ATM dan jugak JAKOA . so, kitorang punye keje ialah menyiapkan perpustakaan desa di kampung tu . perpustakaan desa untuk masyarakat kampung . dari pagi sampai ke malam dok siapkan . heeee


kat bawah nie pemandangan perkampungan orang asli menjelang malam . cantik ! :)



sebelah malam pulak, kitorang sambung bekerja . ada yang dok siapkan perpustakaan desa . ada yang terlibat dengan pertandingan karaoke .



ika berada di tempat pertandingan karaoke . heeeee . bukan pertandingan karaoke je ye tapi diselitkan jugak dengan cabutan bertuah untuk penduduk kampung . ika nie dok je kat tempat karaoke tapi tak karaoke pon . hahahaha








sambil nyanyi, sambil dapat hadiah . cun kan ? huhuhu . diorang nie memang suka karaoke . ika pon suka dengar diorang nyanyi . best ! ^^


bersambung . . .



4 comments:

  1. seronok tak pergi perkampungan orang asli tu ika..rasenya belh pahang yang ramai orang asli kan..

    ReplyDelete
  2. cantiknyer pemandangannyer tu...
    siap berkarok lagik tu...best2

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com