LuvLy Pinky Choco Wrapper | PROMOTE

hari nie nak promote satu lagi page kat fb . page LuvLy Pinky Choco Wrapper . page nie jual coklat . yes ! coklat . tapi bukan coklat biasa-biasa je . coklat nie special sbb kita boleh buat design sendiri kat kulit coklat tu .


so, LPC Wrapper nie menerima tempahan untuk pelbagai acara dan majlis . sesuai la untuk korang letak kat hantaran ke . sebagai doorgift ke . sangat sesuai ! :)

ika pon ade jugak coklat dari LPC Wrapper nie . owner dia yang bagi hadiah . hehehe . sebab owner dia satu ofis dengan ika . lalalala . orang berbudi, kita berbahasa . so, apa salahnya ika tolong promotekan sekali kan .



kat LPC Wrapper nie, korang boleh pilih coklat yang macam mane korang nak . untuk maklumat lanjut, korang boleh terus ke FB Page LPC Wrapper . Insyaallah anda akan dilayan dengan baik sekali . ngeee .

1 comment:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com