Kuala Lumpur with Laila

weekend ika . so, minggu tu ika ada masa terluang . walaupun satu hari je . hahaha . cuti sempena Hari Wesak bulan lepas, ika keluar dengan kawan ika, Laila . kitorang merayau-rayau ke Kuala Lumpur . oyeahhh ! 

kitorang pergi pagi . then, balik malam . penat ? taklah . mungkin sebab ika dah biasa camtu . kaki nie memang rajin kalau bab-bab jalan nie . hehehehe


kitorang sampai kat KL Sentral tu dalam pukul 9.30 pagi . so, brekfes dulu memandangkan duadua tak makan pape lagi . lapar sangat kot dalam train tu . malas nak p beli makanan kat dalam tu . hahahaha


then, bila dah refill tenaga, kitorang bergerak ke Jalan TAR . cam biasa lah . perempuan . lalalala . mulanya nak teman Laila p beli kain untuk raya nanti . sekali dengan ika terjebak sekali -_-

lepas balik dari Jalan TAR, kitorang singgah solat dan rehat jap kat rumah mak cik ika kat Hang Tuah . so, dari LRT Hang Tuah, kitorang jalan kaki p Berjaya Times Square ! hahaha . bukan jauh pon tapi berpeluh la jugak . errr

pusing punya pusing kat dalam Berjaya Times Square tu then beli apa yang patut . pastu kitorang p main kat taman kat bawah sekali tu . mesti ramai yang dah tau pasal nie .










balik dari Berjaya Times Square, kitorang lepak kat KL Sentral sementara tunggu train kitorang pukul 8 malam . sebelum bertolak balik, sempat lagi makan kat KFC  . heee


sangat enjoy walaupun penat seharian berjalan . dalam train, apa lagi kan . tido jelah ! hahaha



2 comments:

  1. same with me, sy pun mang kuat jln :)

    ReplyDelete
  2. senangla ada tren. dkt je nk ke kl. dh shopping raya ye. ;)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com