Fafafo Craft and Design | PROMOTE

yeay ! yeay ! nak promote satu lagi online shop yang ika gunakan perkhidmatannya . kalau tak try, takde la ika promote sbb ika tak tahu kan camne dia punye servis . hehehe . so, kali nie nak promote Fafafo Craft and Design pulak .


so, kat Fafafo Craft and Design nie, ika tempah dengan diorang Button Badge untuk blog ika nie . ade yang dah tahu . ada yang belum tahu . jom tengok button badge blog ika .


cun kan ? hahahaha . suka sangat dengan hasilnya . ika buat simple je sbb takmau la crowded sangat kat BB tu . so, dapatlah hasil camtu . thanks Fafafo Craft and Design .

kat Fafafo CND nie korang boleh tempah macam-macam . servis diorang pon bagus . even kadang-kadang ika kesian kat akak tu sebab dok layan karenah ika nie . hahahaha !

Fafafo CND nie ada buat button badge, personalised Yasin, banner, sticker, packaging & stationery dan banyak lagi lah . nak tahu lebih lanjut ? klik SINI :)





4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com