Top Commentors & Free Gift

malam nie ika nak bagi free gift untuk top commentors blog ika . sebagai penghargaan untuk korang yang tak pernah jemu datang blog ika walaupun ika dah lama tak blogwalking . ngeeee


kat atas nie senarai top commentors blog ika . thanks ya ! so, ika akan bahagikan kepada dua bahagian .

top 10 blogger yang akan dapat keychain dan button badge :


1. http://www.ayuejean.blogspot.com/
2. http://cahayacita2.blogspot.com/
3. http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/
4. http://www.suriaqistina.blogspot.com/
5. http://msvelentine.blogspot.com/
6. http://norminieza.blogspot.com/
7. http://www.hazwanhairy.com/
8. http://hanifidrus.blogspot.com/
9. http://celiktapikabur.blogspot.com/
10. http://www.duniashida.com/

dan lagi 10 blogger yang dapat button badge sahaja :)


11. http://thecoklatblog.blogspot.com/
12. http://talktocayunkpinky.blogspot.com/
13. http://www.santaileeza.com/
14. http://kisahsidairy.blogspot.com/
15. http://kesumaangsana.blogspot.com/
16. http://dayangdeno.blogspot.com/
17. http://www.ccicutedesign.com/
18. http://dyshasahhir.blogspot.com/
19. http://cintaitupurple.blogspot.com/
20. http://anneraini.blogspot.com/



bloggers yang url blog ada kat atas nie, nanti boleh la hantarkan details untuk ika poskan hadiah nie nanti .

NAMA, ALAMAT, NO FON dan jugak URL BLOG

pm kat fb page
dm kat twitter ika .
emel kan ke nooratikahramli@ymail.com

top commentors nie ika amik sebelum ika tukar kotak komen kat blog ika nie kepada Google+ Comments . sebab bila ika dah tukar kotak komen yang baru nie, ika tak sure Google+ still kira atau tak jumlah komen . harap maklum ye . 

Insyaallah ade rezeki lebih, ika akan buat giveaway ^^



1 comment:

  1. alah nak jugsk.. =(

    http://musicloveanisa.blogspot.com/2013/07/bukti-bahawa-saya-awet-muda-rasanya-meh.html

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com