Teluk Senangin, Lumut

lepas dah check in kat Galaxy Inn Hotel, kitorang menuju ke Teluk Senangin, Lumut . tempat nie agak jauh daripada hotel td sebenarnya . tapi disebabkan dah sampai Lumut, so adalah menjadi kemestian untuk kami menjelajah ke tempat yang best kat Lumut .

sepatutnya ika dah penah sampai Teluk Senangin sebelum nie untuk join gathering BP tapi disebabkan ada hal yang tak dapat nak dielakkan, so tak berkesempatan la untuk join gathering itu . so, sampailah jugak ke Teluk Senangin hari tu . hahahaha




bagi ika apa yang best kat sini ialah pau . hahahaha ! ika siap p beli pau 4 ketul . pau yang abang tu jual kemain gebu habaq hang .  dah la gebu, lembut lagik . sedap pulak tuuuu . heeeee .

dan apa yang tak best kat sini ialah mak aihhh banyak nye lalat . lalat nie jenis bukan suka kat benda busuk . memang suka dok kt situ ke hape . bila ika check in Teluk Senangin nie kat foursquare, rata-rata orang ramai cakap yang tempat tu memang banyak lalat . but still, walaupun banyak lalat, ramai jugak orang datang ke Teluk Senangin termasuk ika . hahaha


oklah . malas dah nak menaip . destinasi kami seterusnya pulak ke mana ye ? huhuhu . tungguuuu





2 comments:

  1. 24 & 25 ni akk pn nk g Teluk Senangin.. nk g mancing.. ehehehehe...

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com