Teluk Batik, Lumut

balik dari Teluk Senangin, Lumut, kitorang gerak ke destinasi seterusnya iaitu Teluk Batik, Lumut . kat sini ika tak pegi tengok pon cmne pantai kat Teluk Batik nie . ika just dok berteduh kat pondok sebab masa tu panas sangat . wuwuwu

nasib baik kat Teluk Batik nie ada tempat yang cam taman . cantik dan bagi ika tempat tu bersih . time kitorang pegi sana, tengahari . so, takde lah nak bersesak-sesak dengan ramai orang . dapatlah juga amik angin yang tak berapa nak sepoi-sepoi bahasa time cuaca panas tu . ngee



mencari tempat untuk berteduh . walaupun banyak tempat untuk berteduh tapi kebanyakannya dah dipenuhi dengan pasangan romantik lagi sweet gitewww . so, takmau la kitorang mengganggu ketenteraman diorang kan ? lagipon kitorang nak berehat kejap je . hilangkan penat :)



kat taman nie pon ade jugak taman permainan untuk kanak-kanak . dan dekat dengan tempat beli cenderahati . banyak kedai kat kawasan nie . so, takyah susah-susah nak cari tempat nak beli cenderahati :)


oh ye . next entry nak story pasal ika jumpa blogger kat Lumut . siapakah dia ? jeng jeng jeng . .




3 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com