Program Jelajah Kampung

adoi . sudah lama tak mengupdate blog nie . kesibukan melanda jiwa dan raga nie . hari nie je free . errr . free ke ? takda nye free . curi-curi update . hahaha . so, marilah kita update blog sepenuh hati dan perasaan . oyeahhhh .

sebenarnya nak share pasal program yang ika join . tapi program nie sebelum pru13 lagik . pape pon, nak story jugak . ngeee . ika ada terlibat dengan Program Jelajah Kampung . program nie dianjurkan oleh jabatan tempat ika keje :)


sempena program tersebut, pelbagai aktiviti yang menarik diadakan . so, kampung yang ika pergi ialah Kampung Orang Asli Pos Raya, Simpang Pulai . pertama kali ika jejakkan kaki ke kampung tersebut .



untuk hari tu, kitorang adakan Majlis Pelancaran Bekalan Elektik di Kampung Pos Raya . so, ramai sangat orang kampung yang hadir untuk memeriahkan majlis :)








Alhamdulillah, majlis berjalan dengan lancar . bila dah lama tak update entry nie, rasa lain macam je . dah tu siap guna bahasa cam nak buat karangan nak hantar kat cikgu bahasa melayu -_- 

ika mintak maaf la sebab dah lama tak blogwalking ke blog korang . keje banyak maaa . keje ika nie bukan selalu dok ofis . banyak masuk kampung . banyak berjalan ke sana ke sini . erm . dah tak macam dulu . tiap2 hari dok hadap blog je .










No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com