Pizza Hut again !

entry jalan-jalan cari makan . ngeeee . ginilah akibatnya kalau suka makan . tak kisah la orang nak cakap mental ke hape bila amik gambar makanan . yang penting, kita semua bahagia . errrr .

so, kali nie ika makan kat Pizza Hut lagi . cuma kali nie, ika tukar menu lain pulak . saje la kan . takkan nak makan menu yang sama je . so, apa salahnya kita try makanan lain pulak .

iced coffee float :)

favorite platter :)

pizza new orlean :)

yang favorite platter tu memang best ! seriously sedap . ika kurang bab2 pizza . so, try makan yang tu . haipppp . sedapppp . so, sangatlah tidak merugikan bila kita cuba makanan baru pulak . heeee


dan kami yang gembira bila kekenyangan . oyeahhh :D




4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com