Meet the Blogger | 12

setelah bercuti selama beberapa hari, akhirnya dapat jugak sambung balik update blog yang sudah terbengkalai nie . kali nie nak story pasal ika jumpa blogger kat Lumut .

blogger nie ika kenal dalam group Blogger Perak (BP) kat fb tapi takde la rapat sangat . then, sambung pulak kat Instagram sbb ika suka like gambar kat Instagram tu . dan sambung pulak kat Whatsapp . 

kebetulan ika ada kat Lumut hari tu, so, dia ajak keluar makan dengan dia dan jugak tunangnya . ngeee . ika tak penah jumpa lagi diorang berdua sebelum nie . so, seriously cuak sangat . dah banyak kali bagi alasan tapi alasan ku ditolak mentah-mentah . ceh !

so, dia membawakan ika pegi makan nasi kukus lah kan . dengan penuh sopan santun ika makan . hahahaha . sebab tak penah jumpa kan . tengok la bila dah banyak kali jumpa, takde dah sopan santun nie . kahkah !


nama dia fadil a.k.a nyu

nie kak ruzz yang ohsem !


diorang nie sangatlah mesra alam . perghhh ! sekali jumpa, terus nak jumpa lagi . kahkah ! mungkin ramai yang dah kenal diorang nie terutama sekali dalam group BP . ika bukan aktif pon dalam group tu sebenarnya . hehehe . tapi still boleh berkawan dengan diorang :)

habis lepak kat kedai nasi kukus tu, diorang hantar ika balik dengan selamat . Alhamdulillah . sebelum balik, haruslah tangkap gambar dulu tapi bukan sekeping dua . dah jadi berkeping-keping dah bila dengan diorang nie . hahahaha !

thanks ya ! heeee . thanks jugak sebab sudi nye pun menjemput dan menghantar budak nie . thanks lagi sekali sebab belanja makan nasi kukus yang superb tu . dan thanks sbb layan ika macam dah kenal lama . hahahaha ! lepas nie boleh jumpa lagi :)



p/s :: lepas nie entry terakhir ika kat Lumut :)



2 comments:

  1. depa ni huha giler2..best2!!

    tp lama tak jumpa lepas gthering kat tluk snangin tu..hhu

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com