Lumut

akhirnya, update jugak entry terakhir holiday ika di Lumut . hahahaha . malam terakhir kat Lumut, kitorang just makan dan lepak-lepak kat Lumut tu . sambil cuci mata . sambil dengar orang dok berkaraoke . sambil tengok orang dok memancing .


menu kitorang malam tu ialah satay ! oyeahhh . ika makan satay je disebabkan petang tu ika dah keluar makan dengan blogger . so, malam kita layan satay je lah kan .

lepas makan, kitorang jalan-jalan sambil amik gambar sekitar Lumut . 






then, ika terpaksa balik ke hotel dan kakak-kakak tu pulak keluar berjalan-jalan lagi . heeee . ika tak sihat sangat . mungkin sebab terlampau letih dan mood pon dah makin berkurang time tu . so, terpaksa balik berehat di hotel . sampai je bilik, terus lentok . perghhh ! nikmat sekali dapat tidoq . hahaha


sesungguhnya Lumut banyak tempat menarik yang kita boleh pegi . lepas nie boleh ika pegi lagi . heeee . babai Lumut . babai Pulau Pangkor :)




5 comments:

  1. sedapnya sate..cantik lumut pada waktu malam..

    ReplyDelete
  2. eh nape tak dpt key chain dr lumut ni.. ehhehehe

    ReplyDelete
  3. akak dah 16 thn tak jejak kaki ke lumut. rindu lak rasanya. masa zaman blajar dulu...lumut le tempat berdating yg paling best...hehehehe

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com