kotak komen baru

entry kali nie ika nak share kat korang tentang komen blog memandangkan ada yang bertanya . special entry untuk kak Ieda :) . kak Ieda tanya ika camne ika buat bahagian komen cam kat blog ika nie .


1. kat bahagian dashboard tu, korang pegi dekat Google+ .


2. then, kuar cam kat bawah nie . korang just tick kat bahagian yang ika dah higlightkan tu .



ika suka kotak komen yang baru nie sebab simple dan menarik . tu je lah kot . hehehe . kalau ada tersalah atau terkurang, maafkanlah ye . komen yang camnie dia terus linkkan kat kita punye Google+ accounts . tu yang best ^^




1 comment:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com