Cyndarella Dress by Iryyn Fashion | PROMOTE

nak promote lagi satu blogshop . heeee . ika nak promote sebab ika salah seorang dari pelanggan . so, ika dah try la kan . barulah ika boleh share dekat korang .

kali nie nak promote Iryyn Fashion . kat Iryyn Fashion nie, ika beli Cydarella Dress macam gambar ika kat bawah nie . yang nie ika terpaksa potong sikit kat bahagian bawah sebab labuh sikit je disebabkan kependekkan ika . hahahaha


apa yang ika nak kongsi kat sini ialah, Cyndarella Dress nie sangat ohsem ! sangat selesa untuk dipakai . ika suka kain dia . heee . dulu ika memang tak suka pakai dress nie . bagi ika dress merimaskan . tapi ika suka tengok orang lain pakai dress sebab nampak cantik . so, ika pon try la . bila try pakai Cyndarella Dress nie, ika suka ! tak merimaskan ika :)


Cyndarella Dress nie simple tapi sesuai untuk dipakai ke mana-mana je . ika suka dress yang ada tali kat belakang . sweet ! kalau korang nak jugak dress camnie, korang boleh dapatkan di Iryyn Fashion :)

1 comment:

  1. Hye ika.. Blh tanye ika pakai saiz ape? Nak beli tapi takut xok je kat badan.. :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com