VFY PRINT | Promote

nak promote satu lagi online shop yang ika suka . ika penah beli  barang dengan diorang nie . nak promote nie pon disebabkan ramai yang bertanya ika beli barang tu kat mana . so, ika nak share la dengan korang .

barang yang ika maksudkan ialah casing untuk Samsung Galaxy Note II ika nie :)


ika tempah benda nie dengan VFY Print . korang boleh tengok design lain kat link bawah nie :)



banyak pilihan yang boleh dibuat . kalau korang nak bagi design sendiri cam ika buat tu pon boleh . lagi pulak dia tak amik masa yang lama . so, takyah tunggu lama-lama . heeee . service dia best ! :)

tapi tak semua casing dia buat ye . dia hanya buat casing untuk iPhone4, iPhone 4s, iPhone5, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3 dan jugak Samsung Galaxy Note 2 .

selamat menempah ! ^^




7 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com