Trip to Pulau Pangkor | Part 6

bersambung dari Part 5 :)

oh ye . ini part last ye entry kat Pulau Pangkor . cheq dah penat nak menaip . hahahaha . so, entry kali nie sepanjang perjalanan balik ke Lumut . oh tak sabar rasanya nk balik dari Pulau Pangkor . hehehe .

time nak balik nie, kitorang decide untuk berdiri kat tempat yang boleh nampak pemandangan sepanjang feri nie bergerak balik ke jeti Lumut . even masa tu kemain ramai warga asing baq hang . rase macam dah dok kat obersea pulak dengan orang yang berlainan warganegara nie . dan seriously rasa tak selamat pon ada tapi lantak korang la . ini negara kami, bukan negara kamu . hahaha




disebabkan kami eksaited nak balik, makanya kami bergambar sakan . sebab ika pon entah bila lagi kan akan jejak ke Pulau Pangkor nie . kalau diberi pilihan, ika nak pergi pulau lain la pulak . takkan nak pergi pulau yang sama je . nak travel banyak lagi tempat . ngeeeee



sementara tunggu feri bergerak, amik la gambar dengan sepenuh hati dan perasaan anda ye wahai kawan-kawan . hahaha . lantaklah orang tengok ke, hape ke . janji ada jugak kenangan kat Pulau Pangkor yang omey nie . heeee


us :)



babai Pulau Pangkor yang ohsem . hope to see u again . hehehe . seriously banyak kenangan suka dan duka sepanjang kat Pulau Pangkor nie even hanya 1 hari 1 malam je kot . lain kali nak datang dengan orang lain la pulak . dengan family :)





2 comments:

  1. wah seronoknya!!!! mkn angin ya.... :)

    ReplyDelete
  2. bilalah nak ke pulau pangkor lagi ni..

    baca entry ika rasa mbuak2 nak pegi...

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com