Trip to Pulau Pangkor | Part 4

bersambung dari Part 3 :)

balik dari snorkeling, kitorang sambung pulak bermandi-mandian di pantai teluk nipah sementara hari belum gelap . huhuhu . kat sini pon ika tak join kakak-kakak kesayangan mandi sebab dah hilang mood . kaki tercedera . ececece .



suka dok tengok kakak-kakak ika mandi manda . nak join tapi malas sbb kaki dh tercedera . kalau kena air pantai yang masin tu lagilah la pedihnya tak tertahan . lagipon ika tak sapu ubat pon lagi . balik snorkeling, terus teman kakak-kakak p mandi manda kat pantai nie :)


kakak-kakak ika nie sempat lagi kutip remis nie time diorang dok mandi kat pantai tu . hahahaha . gigih betol . 



sambil menunggu kakak-kakak mandi manda, ika dok bersantai kat buai sambil menikmati keindahan alam semulajadi, sambil skodeng mat salleh berjemur, sambil menangis tersedu-sedan mengenangkan nasib diri . ehhhh ! hahahaha


mata pon dah mengantuk nie . tunggu jelah next entry ye .

bersambung . . .







2 comments:

  1. uiyoh.. bestnye dapat snorkeling.. bestlah tengok header tu.. hehe

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com