Trip to Pulau Pangkor | Part 4

bersambung dari Part 3 :)

balik dari snorkeling, kitorang sambung pulak bermandi-mandian di pantai teluk nipah sementara hari belum gelap . huhuhu . kat sini pon ika tak join kakak-kakak kesayangan mandi sebab dah hilang mood . kaki tercedera . ececece .



suka dok tengok kakak-kakak ika mandi manda . nak join tapi malas sbb kaki dh tercedera . kalau kena air pantai yang masin tu lagilah la pedihnya tak tertahan . lagipon ika tak sapu ubat pon lagi . balik snorkeling, terus teman kakak-kakak p mandi manda kat pantai nie :)


kakak-kakak ika nie sempat lagi kutip remis nie time diorang dok mandi kat pantai tu . hahahaha . gigih betol . 



sambil menunggu kakak-kakak mandi manda, ika dok bersantai kat buai sambil menikmati keindahan alam semulajadi, sambil skodeng mat salleh berjemur, sambil menangis tersedu-sedan mengenangkan nasib diri . ehhhh ! hahahaha


mata pon dah mengantuk nie . tunggu jelah next entry ye .

bersambung . . .

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com