Taman Tasik Taiping

tempat pertama yang ika pegi kat Taiping ialah Taman Tasik Taiping ! yeahhhhh ! betapa eksaitednya ika bila sampai Taiping nie . dulu ika penah sampai Taiping tapi tak sempat nak jalan-jalan langsung . so, kali nie satu Taiping ika nak jalan-jalan . ngeeee


pagi-pagi lagi kitorang dah gerak keluar dari hotel memandangkan banyak tempat nak pegi jalan-jalan . dan kitorang kena balik petang tu jugak . kira satu hari jelah kat Taiping :)





seriously Taiping best ! heeee . hope dapat pegi lagi lain kali . syok dapat jalan-jalan kat Taman Tasik Taiping yang pemandangan dia sangatlah cantik dan tenang . rase nak pindah p dok Taiping je terus . ouchhh !




tak banyak gambar yang ika dapat tunjuk sbb gambar banyak dalam kamera kawan ika sorang lagi . wuwuwu . so, layan jelah gambar dalam enset ika . hahaha

bersambung . . .




14 comments:

  1. view kt tmn tasik taiping mmg terbaekkk :)

    ReplyDelete
  2. memang cantik..kak intan pernah sampai sana beberapa kali..memang best sebab cuaca dia redup2 ja..pastu g town dia makan popia..pergh sedappp

    ReplyDelete
  3. waa....selamat datang ke taiping...moga bergembira ye...

    ReplyDelete
  4. taman tasik taiping tu mmg cantik :D

    sana byk org tgkap gambar kaweng hihi

    ReplyDelete
  5. Wahh...seronoknya adik..cantik gambar tu..nampak tak ada sekolah depan zoo tu..that was my school before..gambar-gambar ni mengingatkan kembali all the sweet memories there..tq adik..

    ReplyDelete
  6. cantiknya tmn tasik taiping ni..:)

    ReplyDelete
  7. hari tu pergi taiping tak sempat pulak nak jalan2 pergi tasik ni. kitorang cuma pergi zoo dan muzium je. btw, gambar yg last tu ambik guna phone ke? cantik!

    ReplyDelete
  8. Masuk hari ni, dah dua hari taiping hujan lebat di waktu petang...

    sejukk.. :)

    ReplyDelete
  9. Serius pergi taiping sekali terus terasa nak stay sana. ahahha

    ReplyDelete
  10. Memang cantik...terutama pokok yang hampir menyembah kolam....
    rumah kakak kat sana...ambil gambar memang awesome

    ReplyDelete
  11. Yang ni penah pegi..
    Long time ago masa kecik2... =D

    ReplyDelete
  12. cantiknya..rase tenang je tengok view tu kan..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com