Sultans of Science, KLCC

Kuala Lumpur lagik ! lepas makan kat Secret Recipe, ika dengan sepupu menuju ke Petrosains dalam KLCC tu jugak . biasalah, bawak budak SPM jalan-jalan, ika pon dah jadi cam budak sekolah jugak -_-

kebetulan masa kitorang p sana, ada pameran Sultans of Science bersebelahan dengan Petrosains tu . so, diorang buat promosi la kan . and kami berdua pilih untuk masuk ke Petrosains dan jugak Sultans of Science . bayaran yang dikenakan ialah RM 45.00 untuk masuk ke dua-dua tempat tu .

then, kitorang p masuk ke Sultans of Science dulu memandangkan punyalah ramai orang yang nak masuk Petrosains tu . hewhew . sepanjang jalan nak ke dalam pameran tu, korang akan dapat lihat gambar tokoh-tokoh dalam pelbagai bidang .





 masa ika sampai tu, ada stand up show . so, sempatlah ika dengan sepupu join stand up show tu . syokkk wooo . sangat tidak membosankan . lagi pulak kejap je .



lepas tu, kitorang pon memulakan penjelahan ke seluruh kawasan pameran tu . lepas tu, nak pegi jelajah Petrosains pulak . hohoho . so, jom la kita tengok gambar sekitar pameran Sultans of Science :)




am I look like a secondary school ? -_-











seriously ika cakap, memang seronok masuk dalam pameran Sultans of Science nie . dapat tengok macam-macam benda . rasa cam kita dah balik ke zaman dulu-dulu . hohohoho !


done pengembaraan ke Sultans of Science . pameran nie akan diadakan sehingga 15 June 2013 kalau ika tak silap la kan . bayaran masuk pon berbaloi-baloi bagi ika sebab ika puas hati . heeeee .

pengembaraan seterusnya ke Petrosains pulak ! yeayyy !






4 comments:

  1. Rasa nak pegi jugak la.. huhu

    ReplyDelete
  2. wah... menarik ni... boleh la terjah nnt... apsal xtaw pasal bende ni... huhuhu

    ReplyDelete
  3. seronok pegi melawat tempat2 macam ni kan :)

    ReplyDelete
  4. Wah! Menarik ni.. Kalau sampai Jun lama lagi tu.. Sempat ar nak gi ushar2.. =)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com