Selamat Hari Lahir :)

just a simple entry untuk abang kesayangan ika nie . hari nie adalah hari lahir dia yang ke 20++ ehem ehem . teka sendiri lah . hahaha . semalam awal-awal lagi ika dah wish . belum pukul 12 malam pon ika dah wish sbb terlampau penat . baru balik bercuti . wuwuwu .

even penat sekalipun, adik nie tak penah lupa birthday abang dia . huhuhu . siap tahan mata semalam daripada tido awal sbb penat . last-last pukul 10 lebih dah selamat tido . heeee


pape pon, ika nak ucapkan 'Selamat Hari Lahir' buat abang ika . adik doakan abang sihat-sihat selalu . jaga diri elok-elok . adik nak mintak maaf sbb adik abang nie hyper mengada-ngada . dan selalu susahkan abang dengan segala bagai masalah yang melanda jiwa dan raga . hahaha .

dan adik doakan semoga jodoh abang dengan ehem-ehem berkekalan hingga ke jinjang pelamin dan jugak hingga ke akhir hayat . kenduri nanti, make sure adik ada ! hohoho .

terima kasih ye abang sbb bertahan dengan sikap adik abang yg kadang-kadang merimaskan nie . hahaha . adik tahu abang bangga ada adik cam adik nie kan ? :P


SELAMAT HARI LAHIR ABANG !



6 comments:

  1. selamat hari lahir jgk utk abg ika..:)

    ReplyDelete
  2. Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

    ReplyDelete
  3. Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com