Secret Recipe, KLCC

still lagi cerita masa kat Kuala Lumpur . kali nie weekend ika dipenuhi dengan jalan-jalan yang menyeronokkan . so, sepupu ika ajak ika p KLCC . jalan-jalan kat KLCC sambil tengok la kan ape yang patut . tiap kali p KL, ika selalu buat hal sendiri . jarang dapat keluar jalan-jalan dengan sepupu ika nie . so, untuk tidak menghampakan dia, ika pon ikut la dia ke KLCC :)

misi pertama kami ialah makan ! mulanya sepupu ika nie nak makan pizza . tapi ika kurang sikit bab-bab pizza nie . so, ika pilih untuk makan kat secret recipe . lagi pulak, dia pon tak pernah makan kat situ . why not kan dia try makanan kat secret recipe .

spaghetti meatballs :)

kami berdua yang seronok dapat makan . hahaha ! seronok makan tapi tak habis . sikit je ika telan . bukan tak sedap tapi erm . entahlah labu . .



syok jugak jalan-jalan dengan budak sekolah nie . hahaha . sepupu ika nie amik SPM tahun nie . jarang-jarang sekali dapat keluar dengan dia even ika selalu p Kuala Lumpur . 


weekend je ika akan p Kuala Lumpur kalau ika takde program hujung minggu . kalau cam cuti panjang sikit, ika akan ke negeri lain . hahaha ! nak balik Kota Bharu, kena tunggu cuti yang panjang . barulah syok dan badan pon tak penat .



8 comments:

  1. bestnya ika jalan2...
    ingatkan dekat ipoh...

    ReplyDelete
  2. Selamat bersantap....
    Menyelerakannn

    ReplyDelete
  3. selalu kalau g secret recipe ni mkn kek je.. tak pernah teringin nk try spageti ke apa.. hehe

    ReplyDelete
  4. lama tak ke secret recipe.. emm.. teringin pula nak mkn kek mengubat hati yg sedih ...

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com