Restoren Ayam Penyet, Mydin Meru, Ipoh

minggu lepas ika p makan kat Restoren Ayam Penyet-AP di Mydin Meru, Ipoh . nie first time ika makan kat Restoren Ayam Penyet . first time nak cuba la . alang-alang p Mydin Meru tu, apa lagi kan ? singgah jelah makan kat situ .


disebabkan ulcer ika tak ok lagi time tu, so, ika decide untuk makan Soto Ayam sahaja . sebenarnya nak jugak try makan ayam penyet dia tu tapi bila fikir sakit nak telan, kena pilih makanan lain la .

soto ayam

dan my kakak-kakak pilih untuk makan AP Ayam Penyet . syok la diorang boleh try nasi ayam penyet . wuwuwuwu

AP Ayam Penyet

Mango Lover's Fruit

air kat atas nie for sure la air ika . mula-mula ika order air lain . pastu dia cakap yang ada bahan tak cukup . so, ika kena tukar la kan . haaaa . hambek kau sekali ika tukar p order air kat atas nie . hahaha . tapi nasib baik sedap . seriusly sangat sedap ! tak menyesal pon order even ulcer 4 ketul dalam mulut . hahaha

ok . cukuplah entry jalan-jalan cari makan untuk kali nie . sehingga berjumpa lagi . heeeee






9 comments:

  1. Febret kak MV ni ayam penyet..klik2

    ReplyDelete
  2. ok. akak dah terliur since tgk gambar ni kt instagram aritu. huhuhu

    ReplyDelete
  3. ahahaha...siannya dia tak dapat makan ayam penyet... tpi mango tuh nampak sedap.. nyum3~

    ReplyDelete
  4. aym penyet my fav! dlu dok johor ada aym penyet sgt sedap..bdak2 u rajin lepak sna..

    ReplyDelete
  5. Seriously nampak sedap gila.. MD pon pernah sekali ja kot makan dkat time square.. Xpa la bg sembuh dulu ulser tu.. Nanti bls dendam blik.. Ahaha

    ReplyDelete
  6. sedapnya.. nak2 yang last 2... mcam best jer air 2.. yumn3

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com