Produk Sebamed

dulu ika penah promote kat blog nie pasal produk Oxy . sekarang ika dah tak pakai dah produk tu sbb ika rasa oxy tu sesuai untuk para remaja . ika pulak makin hari makin tua . tak gitu ? so, i need to change .

bila nak tukar produk baru nie, kita kena tanya ramai orang . kena dengar la pendapat 2, 3 orang kan ? bukan main redah je . kalau boleh nak pakai yang nie lama la kan . takmau dah tukar-tukar . huhu

so, lepas dah dengar macam-macam suggestion, akhirnya ika pilih untuk bertukar kepada produk Sebamed pulak . produk nie disyorkan oleh kakak ika sendiri . bukan sebab dia pakai . sebab doktor kat hospital dia keje cakap produk nie elok . hahaha .


lagi pulak, masa ika keje part time kat Guardian dulu, ika ada la tahu serba sedikit tentang produk nie . so, why not kan ika try . heeee

so, jom review sikit pasal produk nie . nak review yang ika pakai jelah . hehehe

Sebamed Liquid Face & Body Wash


yang nie kita boleh guna untuk bersihkan muka dan jugak badan . jimat kan ? hahaha . tapi ika guna untuk muka sahaja . sesuai untuk kulit yang kering kontang cam ika . hohoho . serius best je rasa lepas cuci muka pakai benda nie :)

Sebamed Clear Face Cleansing Foam


haaaaa . yang nie pon best ! bau dia best . hahahaha . syok pakai . tapi yang nie ika jarang pakai la . ika lebih banyak guna yang liquid face tu .

Sebamed Clear Face Spot Gel-Backordered


yang nie pulak untuk menghilangkan jerawat . bintik hitam pon boleh jugak nak hilangkan . kalau dulu ika guna oxy punya cream . tapi yang nie lain . sebamed nie dia bukan cream tapi gel . syok rasa . heeee

Sebamed 24hr Care Deodorant


yang nie ika baru je try pakai sbb baru je jumpa . hahaha ! tak penah pulak ika tengok deodorant sebamed nie . so, ape lagi, try la kan . sekali tengok botol dia cam perfume . tapi ini untuk ketiak . hahahaha . bau dia pon wangi . heeee

dan hasilnya ? masih terlalu awal . tunggu la setahun dua ika pakai produk nie . pastu baru boleh nampak hasil . perghhh ! kemain lama kan ? hahahaha .


nah hasil selepas pakai produk . hahaha . ok . tipu je . tu hasil produk samsung galaxy note II . hehehe . tunggulah result nye camne nanti . cam tunggu result espiem pulak -_- 




11 comments:

  1. jgn lupa tunjuk hasilnya..
    teringin jugak nak mencuba...

    ReplyDelete
  2. per nah tgk brg jenama ni kat guardian . kalau bagus ok la kan. sis pun masih cari produk yg sesuai.setakat ni guna cosmoderm jea la..hehe

    ReplyDelete
  3. suami akak pun pun pkai, dan disaran oleh doktor

    ReplyDelete
  4. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  5. salam..singgah sini :)
    tq 4 share tgh cari produk yg sesuai nk guna

    ReplyDelete
  6. Hehhehehh..
    Bukan main lagi...... =D

    ReplyDelete
  7. wah kak MV tak pernah tau jenama ni

    ReplyDelete
  8. saya pernah dengar produk ni bagus untuk kulit yang beruam...betul ke

    ReplyDelete
  9. akak tak thn pakai.. mungkin x sesuai..ehehe

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum.. Sy nak jual set sebamed botol besar Cleanser, Toner dan Cream Muka n free scrub kecik sebamed(untuk jerawat) .. . Semua set besar belum pakai lagi.. Kalau berminat hubungi sy ok? �� wasap untuk gambar 0172598280

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com