Pizza Hut, Giant, Tambun

minggu lepas, ika dengan housemate ika p melantak kat Pizza Hut, Giant dekat Tambun . mulanya plan nak makan benda lain . tapi last minute tukar plan la . sekali sekala makan pizza :)

so, pizza hut yang paling dekat dengan rumah kitorang adalah Pizza Hut, Giant, Tambun . wuwuwu


seperti biasa, ika kurang bab pizza nie . so, ika makan yang kat bawah nie . dah lupa nama dia apa sebenarnya . sedap tapi tak habis jugak makan . tahu membazir je ika nie . mencik !



sekali sekala makan kat Pizza Hut nie syok jugak kan ? tapi lagi syok kalau makan ramai-ramai . barulah meriah . lepas nie nak try makan makanan barulah . dh lama tak try makanan baru . dulu selalu kuar dengan kakak p makan kat tempat-tempat baru sambil cuba makan makanan baru . heeeee . 

kat Ipoh, Perak nie mana tempat makan yang best ? ika nak p try . heeee




5 comments:

  1. try mee kicap kat bandar tu,...... tak pun mee rebes kat tambun...sedap

    ReplyDelete
  2. lama tak g lost world of tambun...:)

    ReplyDelete
  3. lost world of tambun memang best! hehehe
    rindu laksa padang polo :)

    ReplyDelete
  4. pizza hut xbrapa best sbb roti tebal..lg sedap dominos..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com