Pink Samsung Galaxy Note II

Alhamdulillah . impian nak dapatkan Note II akhirnya tercapai jugak . note II nie kira dalam wishlist ika la . antara benda yang paling ika nak sangat . heeeee . so, balik Kota Bharu minggu lepas-lepas, ika berkesempatan dapatkan benda nie .

ika pergi survey dulu pada belah malam . pegi kedai tu dia cakap phone baru je sampai . diorang baru nak kira stok . so, diorang cakap kalau nak, kena datang esok . so, esoknya, ika pon p la kedai tu . hohohoh

malam tu memang dah berbunga-bunga nie . hahahaha ! kemain eksited nak dapatkan note II nie . impian ! heeeee


Alhamdulillah sekali lagi . dapat jugak ika benda nie . 



sebab pertama ika nak sangat benda nie ialah sebab dia besaq . senang ika nak tengok . then, keluar pulak yang versi pink . lagilah ika excited nak beli . tu pon nasib baik kawan ika yang gtau . ika dah nyaris-nyaris nak beli sony xperia z . hahahaha !

bila dah masuk 2 minggu pakai benda nie, syok la jugak . hehehe . hope syok tu bertahan lama la yea :P

hati berbunga ! :)





18 comments:

  1. Bestnya, kawan bella pun baru beli ni colour pink juga

    ReplyDelete
  2. Huwaaaa cantiknya...nak satu....bestnya Ika...

    ReplyDelete
  3. Comelnya casing...siap ada nama lagi tu :-)

    ReplyDelete
  4. salam..singgah sini :)
    bestnya.. limited edition pulak tu

    ReplyDelete
  5. Pink!!! Cun siyes cun!♥♥♥

    Er..cover tu tempah mane?^^

    ReplyDelete
  6. wa.. bestnya... nak jugakkk...

    ReplyDelete
  7. seronoknyer ika...impian sis nak pakai tab wane pink..
    boleh berblogging anywhere anyplace...yuhaaa

    ReplyDelete
  8. Hehehhehhe.....
    Okay boleh geng note....

    ReplyDelete
  9. bestny! dhla wishlist sy jgk ni..xtaula nk bli bla..

    ReplyDelete
  10. cantik la. mmg note ni lagi besar kan. best

    ReplyDelete
  11. woot,,woot,,,saya pun baru beli note 2 pink,,,comey kan,,,lawa theme fon,,

    ReplyDelete
  12. Alhamdulilah tercapai jugak impian..
    mselim3 pakai hpone nokia 6120 klasik...lagi lama..hehehe malu nyer..

    mselim3

    pls: ada rezeki nanti beli...samsung glaksi 5 ke 6 ke...

    ReplyDelete
  13. Alhamdulilah tercapai jugak impian..
    mselim3 pakai hpone nokia 6120 klasik...lagi lama..hehehe malu nyer..

    mselim3

    pls: ada rezeki nanti beli...samsung glaksi 5 ke 6 ke...

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah.... jaga elok2 tau!!!!

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com