Pappa Mia, AEON Station 18

balik saje dari Program Semarak Kasih di Kampung Ulu Bekor, kitorang berjimba-jimba ke AEON Station 18, Ipoh . nie adalah kali kedua ika ke AEON Station 18 nie . hahaha . disebabkan dia agak jauh dari rumah ika . so, malas la kan . lagipun dekat dengan rumah ika ade AEON jugak . ngeeee

so, malam tu kitorang nak g cari powerbank sebenarnya tapi tak jumpa yang berkenan di hati . disebabkan AEON tu kemain besar gedabak, makanya kami lapar . makanya, kami kena cari kedai makan . makanya, kami pilih untuk makan di Pappa Mia . makanya, itu first time kami makan kat Restoren Pappa Mia .


so, menu kitorang malam tu ialah kuey tiew, nasi dan jugak mee kari . first time makan kat sini, semua makanan rasa nak try . hahaha . punyalah tamak .





nampak sangat menyerlerakan kan ? tapi bagi ika kurang sikit dia punya rasa . bagi ika la kan . bagi orang lain manalah ika tahu . ika punya makanan yang gambar last sekali tu . tapi takpe la . lain kali nak try makanan lain pulak . weeee




2 comments:

  1. yg ika makan tu kue teow sup ye? nampak cam hambar n kosong je. huhuhu

    ReplyDelete
  2. singgah sini dikala 12 malam..
    terus rasa lapoooo

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com