Pameran bersama Lembaga Getah Malaysia

entry lagiiii . hehehe . seperti yang korang sedia maklum, ika sekarang bekerja di Jabatan Kemajuan Orang Asli . makanya, aktiviti ika kebanyakannya adalah berkaitan dengan masyarakat orang asli .

dan start bulan lepas, ika ditempatkan di Unit Ekonomi di mana ika sorang je bunga di unit tu . wuwuwu . so, baru-baru nie ika terlibat dengan pameran barang kraf tangan masyarakat orang asli bersama dengan Lembaga Getah Malaysia bertempat di Kampung Sungai Pelantok :)





ini adalah kali pertama ika melibatkan diri dalam pameran . bila dah dok unit ekonomi nie baru lah ika berkesempatan untuk join event camnie . sangat seronok !



teruja baq hang first time jumpa benda-benda kraf tangan masyarakat orang asli nie . semua benda rasa ika nak try . hahahaa .





satu pengalaman yang sangat menyeronokkan bila keje dengan jabatan nie . banyak benda baru yang ika dah mula belajar . dan masih banyak lagi benda yang ika akan belajar :)


antara barang-barang yang kitorang jual kat pameran . 





lepas habis je pameran nie, ika bertolak ke Kampung Ulu Bekor, Kuala Kangsar untuk Program Semarak Kasih pulak . tunggu la next entry pulak ye . hehehe



4 comments:

  1. Sling bag warna warni yang Ika sandang tu cantik....

    ReplyDelete
  2. org asli pun kreatif juga kan. dulu akak pernah kerja ngan kraftangan malaysia, mmg selalu la bawak org asli join promosi dan pameran

    ReplyDelete
  3. byk betul hasil kraftangankan...
    rambang mata nur tgk...
    cantik2...

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com