Padang Polo, Ipoh

sepanjang 7 bulan dah ika tinggal kat Ipoh, nie adalah kali pertama ika jejakkan kaki ke Padang Polo, Ipoh . even tempat nie boleh dikatakan dekat la jugak dengan rumah ika . 

Padang Polo nie tempat beriadah . ika pon tak tahu nama sebenarnya tempat nie apa . hahaha . kakak-kakak housemate ika nie bagitahu nama tempat nie Padang Polo, so ika pon panggil camtu la jugak . ngeeee

weekend lepas ika ada kat Ipoh . tak pegi Kuala Lumpur pon . seriously sangatlah boring sampai tak tahu nak buat ape . dok memerap jelah kat rumah tu . then, petang tu ajaklah kakak-kakak kuar p jalan-jalan . mulanya nak joging, tapi bila dah sampai sana, tukar plan ! heeee

betapa excited nye kami -_-


my kakaks yang excited p Padang Polo . siap bawak buku untuk study . hiks . sebenarnya diorang ada exam nnt kat Putrajaya . sbb tu diorang tgh struggle untuk study tu . so, weekend ika pon dok la rumah teman diorang . baik kan ika ? hahaha

jom tengok gambar yang sempat amik masa p sana :)








teman diorang p study kat Padang Polo . study sambil jalan-jalan cuci mata . makan laksa Kedah yang sedap tu .




bila dah nak masuk pukul 7 malam, kitorang pon blah la dari situ . perut dah kenyang . hati manyak gumbira . puas hati dapat jalan-jalan even sekejap je . tapi syokkk ! :)


kat Padang Polo nie banyak gerai makanan . banyak jenis laksa boleh jumpa kat sini . hehehe . so, bolehlah try semua laksa tu . oyeahhh . lain kali nak datang lagi kat Padang Polo nie . daaaa




10 comments:

  1. ingat ka padang polo. yang kuda tu. hehe

    ReplyDelete
  2. nape mcm xde org jogging2 ke..huhu

    ReplyDelete
  3. mcm best je jogging kawasan mcm tu. ;)

    ReplyDelete
  4. I'm ipoh Boy.. my suggestion : please eat Laksa POLO sedappppp

    ReplyDelete
  5. Nur tak pernah sampai sini...
    tapi dekat sini ada kawan nur cakap, ada org jual cendol atas lori je...

    sedap katanya...nur tak berkesempatan lagi nak mencuba..

    ReplyDelete
  6. padang Polo ni sgt femes di kalangan student PUO :)

    p/s : dulu kalau jumpa kwn2 PUO mesti ajak lepak sini..lama dah tak pergi

    ReplyDelete
  7. Mati-mati aku ingat hang main kuda polo..hihihihihi

    ReplyDelete
  8. mueheh.. duk je kat perak/.. tp x penah g pun..

    ReplyDelete
  9. hahaha..akak pun ingatkan padang polo tu tmpt kuda berlumba. kihkihkih

    ReplyDelete
  10. Padang polo bukan tempat kuda ke??

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com