Malam Jasamu Dikenang JAKOA 2013

entry auto publish :)

i've been so busy and too lazy to update my blog . so, here you go the auto publish entry . heeeee

nak share dgn korang tentang Majlis Malam Jasamu Dikenang yang dianjurkan oleh jabatan tempat ika keje nie bersempena meraikan dan mengingati jasa staf-staf yang akan pencen sepanjang tahun 2013 nie . so, tema pada malam tersebut ialah "Color Blocking" yang bermaksud pakailah ikut suka hati hang asalkan warna warni . gitulah kot .

bagi ika yang sememangnya tak tahu berfesyen nie, amatlah menjadi masalah bila tema tersebut dibuat . wuwuwu . seriously memang ika tak tahu nak pakai baju ape malam tu . ape yang ika nak, ika akan pastikan ika selesa pada malam tu . so, cari punya cari, dapatlah sepasang baju kurung peplum . tu pon ika beli sehari sebelum majlis . heeee

jom tengok gambar pada malam tu :)





haaaa . gambar kat atas nie lah Most Wanted Person bagi lelaki dan perempuan pada malam tu . kiranye yang menepati tema la kan . diorang nie pon diundi oleh kitorang . huhuhu .

kat bawah nie pulak gambar kakak-kakak kesayangan ika . ewahhh . 


kami team merah ! oyeahhhh !!

last but not least . ade jugak gambar ika kan seketul . hahaha ! saje nak tayang gambar pasukan merah . ehh ?

majlis malam tu memang seronok . kitorang dihiburkan oleh penyanyi . ada cabutan bertuah . ade pertandingan most wanted person . and seriously sangat seronok malam tu . hope lepas nie ada lagi majlis yang camni . takde la boring kan ? huhuhu



6 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com