kami bertiga :)

bulan November 2012 yang lepas ika ada dapat hadiah nie daripada seseorang atau mungkin daripada dua orang . errrr . hadiah iaitu bear yang besar gedabak .

so, bulan April 2013 nie, sekali lagi ika dapat benda nie . heeee . tapi kali nie daripada siapakah ? hurmm . biarlah rahsia . hahaha . apa yang ika tahu, bukan bf ika yang bagi sebab seriously ika cakap yang ika sememangnya takde bf . i'm single . dah jadi cam iklan pulak . hahahaha

tak berupaya dah rasanya hati nie nak ber'bf' nie . mengharap pada yang tak pasti . sangat menyakitkan . errrr . ok . berbalik pada cerita asal . so, dengan selamatnya seketul lagi teddy bear besar nie sampai kat ofis .

dengan gagah perkasa abam city-link hantar teddy bear nie . ika nak tak nak je amik . ika tengah fikir barang apa yang ika beli online sampai besar gedabak camtu . yelah, ika suka beli barang online . so, fikir jugak kan barang apa yang sampai kotak mak aihh besar camtu sekali .



kalau dulu, jenuh fikir camne nak bawak balik teddy bear tu dari ofis sebab dulu kan ika balik keje dengan bas . so, sekarang nasib baik pegi keje dengan housemate yang drive kete . heeee

moq nak balik rumah baru :)

sampai je rumah, cepat-cepat ika amik gambar teddy baru dengan teddy bear yang ika penah dapat dulu . heee . sempat lagi tu snap 2, 3 ketul gambar gedik . hahahaha !





nak bagi nama apa ye kat mereka berdua nie ? heee . nampaknya makin bertambah la koleksi anak patung ika . ade lagi tak sape-sape nak bagi hadiah bear kat ika ? hahahaa




8 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com