kami bertiga :)

bulan November 2012 yang lepas ika ada dapat hadiah nie daripada seseorang atau mungkin daripada dua orang . errrr . hadiah iaitu bear yang besar gedabak .

so, bulan April 2013 nie, sekali lagi ika dapat benda nie . heeee . tapi kali nie daripada siapakah ? hurmm . biarlah rahsia . hahaha . apa yang ika tahu, bukan bf ika yang bagi sebab seriously ika cakap yang ika sememangnya takde bf . i'm single . dah jadi cam iklan pulak . hahahaha

tak berupaya dah rasanya hati nie nak ber'bf' nie . mengharap pada yang tak pasti . sangat menyakitkan . errrr . ok . berbalik pada cerita asal . so, dengan selamatnya seketul lagi teddy bear besar nie sampai kat ofis .

dengan gagah perkasa abam city-link hantar teddy bear nie . ika nak tak nak je amik . ika tengah fikir barang apa yang ika beli online sampai besar gedabak camtu . yelah, ika suka beli barang online . so, fikir jugak kan barang apa yang sampai kotak mak aihh besar camtu sekali .



kalau dulu, jenuh fikir camne nak bawak balik teddy bear tu dari ofis sebab dulu kan ika balik keje dengan bas . so, sekarang nasib baik pegi keje dengan housemate yang drive kete . heeee

moq nak balik rumah baru :)

sampai je rumah, cepat-cepat ika amik gambar teddy baru dengan teddy bear yang ika penah dapat dulu . heee . sempat lagi tu snap 2, 3 ketul gambar gedik . hahahaha !





nak bagi nama apa ye kat mereka berdua nie ? heee . nampaknya makin bertambah la koleksi anak patung ika . ade lagi tak sape-sape nak bagi hadiah bear kat ika ? hahahaa




8 comments:

  1. fuyooo..bestnyer... boleh la bagi satu...LOL XP

    ReplyDelete
  2. Untungya dapat bear besar.......
    Baklah 1....
    Hehheheheh....

    ReplyDelete
  3. amboi seronok nampak bergambar bersama anak patung tu. hahaha

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com