demam WeChat

semenjak dua menjak nie kan, ramai yang dah mula install WeChat nie kan ? termasuklah ika sekali . hahaha . seriously WeChat nie memang sangat best :)

sampai anak saudara ika pon dah pandai guna benda nie . siap nak wechat dengan aunty diorang nie lagik . hahaha . advance btol budak-budak sekarang . aunty diorang pon baru nak merangkak dengan benda-benda nie . wuwuwuwu

habis satu ofis pon pakat dok install benda alah nie . hahaha .


so, kat bawah nie ika punya QR code . just scan and add . Insyaallah akan diapprove . 


so, ape lagi . jom WeChat dan selamat berkenalan :)




15 comments:

  1. hahahaha...sama la kita...
    nak nak gosip skrg pun pakai we chat je..malas dah nak menaip bagai...

    ReplyDelete
  2. jom kita berwechat!!! this my ID: ARoseberry.. rsenyaa sis dah add ena kn kan??? huuuu

    ReplyDelete
  3. hohoho..x sempat nak download applikasi ni dik. yg ada pun x terlayan kdg2 tu. hehehe

    ReplyDelete
  4. salam..aik atikah pelik saya nk add atikah xpi xde dlm snrai dkt wechat

    ReplyDelete
  5. alhamdullilah..dh add..harap2 approve yew

    ReplyDelete
  6. dulu masa install xde sorang pun install wechat.. sejak advertise kt tv lisa ngan sam, terus ramai je install.. kalu tak dengan sape nk wechat..hehehe..

    ReplyDelete
  7. nanti dah install cikna add ika. ;)

    ReplyDelete
  8. mya xde lg we chat ni..hahah tp perasan lah lepas iklan sam n lisa jd pemes lak menda ni kn..walhal da lama da...mya lgpun malas sbb bateri cepat kong yer lah kn malas nk cas selalu hihihihhi...


    jemput singgah
    http://myaleo.blogspot.com/2013/04/ahmad-khalish-mirza-bin-ahmad-khalil.html

    ReplyDelete
  9. jom support my 1st GA >> http://ebob-dawesome.blogspot.com/2013/04/mini-giveaway-up-followers.html

    tq! ;)

    ReplyDelete
  10. kte pn baru install hari tu..best!
    klakar pn ada bile dgr suara sendiri..
    id : mysaraabrahman

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com