blog novel

baru-baru nie ada bukak nuffnang . check segala bagai la kan dalam nuffnang tu . so, bila check bahagian keywords, ika perasan satu benda tentang blog ika nie . ramai betul orang cari novel kat blog nie . boleh dikatakan hampir semua keywords tu adalah novel .


ika memang suka baca novel . suka beli novel . suka kumpul novel . dan sampai sekarang, ika masih ada 10++ novel yang ika belum berkesempatan untuk baca . ika beli sbb ika memang suka dengan penulis atau jalan cerita . then, bila ada masa, ika akan baca .

bukan saje novel yang ika suka, banyak la jugak buku-buku lain yang ika beli . memang hobi suka membaca . heeee . Alhamdulillah, bulan lepas ika dah beli rak buku . so, lepas nie boleh la ika beli buku dengan senang hati . dah takyah fikir nak susun kat mana :)

so, kalau korang ada nak cadangkan ika beli mana-mana buku, gtau la . boleh jugak ika cari .






8 comments:

  1. banyaknya novel ika...
    nanti bila dah susun dekat rak bolehlah letakkan gambar di sini...

    Nur dulu suka pinjam kat library je..
    skarang baru beli...

    ReplyDelete
  2. pergh..hantu novel la ni..ok slamat berkenalan..sy hantu komik.eh? hahaha

    ReplyDelete
  3. hurmm macam2 tajuk kat sini yg mereka cari kan ;)

    ReplyDelete
  4. salam
    Erm ulat buku rupanya..

    Terima kasih sudi doakan tirana aduka.amin amin amin

    ReplyDelete
  5. deno suka juga bc novel.. deno paling suka novel Ain Maisarah

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com