Proton City, Tanjung Malim

baru berkesempatan nak update blog . so, nak citer pasal minggu lepas . ika berhujung minggu di Tanjung Malim . memandangkan minggu lepas ika takde program, so ika pergi ke Tanjung Malim . dan itu adalah pertama kali ika ke sana . heee

sampai kat sana, kawan ika amik ika dan bawak ika jalan-jalan ke Proton City . sape yang tinggal kat sana, mesti tahu ada taman kat Proton City nie . cantik ! 

cam biasa, entry yang sarat dengan gambar . hahaha !





masa kitorang pegi sana tu time tengahari . memang tengah panas terik la . tapi layan kan jelah . habis satu tasik tu kitorang pusing . berpeluh ! kurus dah kot sikit . bhahaha .




seriously kawasan Proton City nie memang cantik . nak buat shoot untuk wedding pon cantik . kahkah ! macam ada orang jaga kot kawasan nie sbb bersih . tapi takde pulak kitorang tengok ada orang jaga . lengang je masa kitorang p lepak sana . 








weekend yang berbaloi sbb dapat pegi tempat yang cantik dan menarik . ika dgn kawan siap search dalam internet tempat yang menarik kat Tanjung Malim . hahaha ! punyalah eksaited kan . kawan ika tu student UPSI . so, ika tumpang lah tido kat rumah sewa dia :)

11 comments:

  1. sepanjang ke sana, tak pernah singgah lagi taman tu. cantik

    ReplyDelete
  2. boleh tahan cantik taman ni siap ada tasik..indahnya :)

    ReplyDelete
  3. Not bad ek situ..
    Akak penah dengar je..
    Tak penah sampai..

    ReplyDelete
  4. sangat cantik pemandangan di sini. kalau bt shoot weeding ni kenangan terindah :)

    ReplyDelete
  5. yg tau kat tg malim tu ada kilang proton je.

    ReplyDelete
  6. kita baru je lepak situ petang tadi kak ika oiii :D

    ReplyDelete
  7. tasik proton memang cantik, tmpat paling cantik kat tg malim haha tempat bebudak UPSI joging, amek gambar, dating, dll =)
    -cikgu azam aziz-

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com