Program Semarak Kasih Kg Kerawat | Day 02

baru berkesempatan utk sambung story hari tu. hahaha . kalau nak tau cerita pada hari pertama, boleh klik SINI . so, meh nak sambung untuk hari kedua program semarak kasih kat Kampung Kerawat nie :)

marilah kita tgk gambooo . ngeee

program MDOA

untuk hari tu, kitorang bukak kiosk untuk pendaftaran pelajar orang asli untuk sambung belajar ke ipta . then, ada majlis Perasmian Program Semarak Kasih Kampung Kerawat yang dirasmikan oleh Pengarah JAKOA Negeri Perak & Kedah .





untuk hari kedua nie, still ada aktiviti facial, servis motor dan ditambah jugak dengan pertandingan gubahan  cm kat bawah nie ( ika lupa sebenarnye nama dia ) . hahaha .


then, ada jugak pertandingan Ratu Kampung . setiap kampung akan menghantar seorang wakil .


ada juga persembahan sewang :)


dan kat bawah nie adalah pemenang untuk Ratu Kampung dan jugak gubahan .



antara part yang paling disukai . cabutan bertuah . heeee




dan habis je majlis, ada satu lagi part ika suka . makan aiskrim ! hahahaha . banyak woooo aiskrim . macam2 perisa ada . tp disebabkan ika batuk, kurang la sikit makan aiskrim . wuwuwu


done untuk program kali nie . Alhamdulillah semuanya berjalan lancar . kredit gambar kat atas tu untuk Subhi dan En.Anuwar . ngeeee



9 comments:

  1. smlm baru bagi taklimat berkenaan kraf kepada OA dari kelantan

    ReplyDelete
  2. wah ! ice cream free ... terliur lak sudah ... huhuhuuu

    ReplyDelete
  3. alamak seronoknya dapat join program2 macamni.

    by the way next week saya plak join program bersama anak2 yatim :)

    seyesly memang tak sabar!!

    ReplyDelete
  4. Mari join sini, best!!

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/giveaway-topup-pearlcholic-birthday-by.html

    Thanks!

    ReplyDelete
  5. perghh..hadiah cabutan bertuah, ohsem2 belake.. :)

    ReplyDelete
  6. part cabutan bertuah tu semua org suka... tapi akak selalu tak bertuah... haih!

    nampak seronok betul aktiviti ni...

    ReplyDelete
  7. Ok ada miss ratu cantik tu...huhu..btw, org asli msti pandai buat gubahan2 tu kan :-)

    ReplyDelete
  8. mcm best jer aktiviti mcm ni ika :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com