Program Semarak Kasih Kg Kerawat | Day 01

last week ika join satu lagi program untuk masyarakat orang asli . kali nie kat Simpang Pulai pulak . nie first time ika join program masyarakat orang asli kat daerah nie .

Program Semarak Kasih
dan Perasmian Gelanggang Futsal
Kampung Orang Asli Kerawat, Simpang Pulai

so, majlis pada hari tu dimulakan dengan perasmian gelanggang futsal kat kampung tu . then, ada perlawanan futsal antara kampung yang berdekatan .



sementara diorang dok main futsal, ada banyak lagi aktiviti yang disediakan :)

facial :)

servis motor :)


acara sukaneka untuk kanak-kanak dan dewasa juga disediakan .





acara penyampaian hadiah :)


then, sebelah malam pulak ada pertandingan karaoke .

aunty, scha and aunty ijan :)

antara peserta karaoke malam tu . heeee




juri pada malam tu . hehehehe


majlis pada malam tu diakhiri dengan pertunjukan bunga api . ika x tengok pon . hahahaha . 


malas dah nak menaip . hahahaha . takyah la cari gambar ika sbb mmg takde pon . hihihi

bersambung ...




4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com