Meet the Blogger | 9

meet the blogger lagik ! heee . kali nie ika jumpa adik kecik molek nie . blogger Aimi Syafiqah . ika kenal Aimi nie masa dalam group Apakah . so, alang-alang ika berada kat Tanjung Malim minggu lepas, ika decide nak jumpa adik nie .

lepas balik dari Proton City, sebelah petang ika jumpa Aimi . amik dia kat kolej . nasib baik, dia dok dekat dengan rumah sewa kawan ika . so, kitorang pegi makan kat Pizza Hut, Tanjung Malim :)

ika kurang sikit bab-bab pizza nie . so, ika makan chicken chop saje . hewhew . 



nak kenal Aimi ? mohon terjah blog Aimi yang kecik molek nie . hehehe



selalu jugak dok sembang dgn dia kat fb dan twitter . dia sporting . dan dia jugak orang Kelantan . ngeee . oh ye, even badan dia kecik, tapi mak aihh kuat makan nie . hahaha ! hope to see you again dik . rugi tak ikut kak pegi hotspring :P

11 comments:

  1. Banyak gak blogger ika dah jumpe ye..

    ReplyDelete
  2. wah...mesti sedap chicken chop tu kan...hehehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. wahhhh..bestnya jumpa blogger lagi! jeles ni. hehehe

    comel je aimi ni :)

    ReplyDelete
  4. best je jump blogger ya...
    Hee...bw d sini

    ReplyDelete
  5. Aimi Syafiqah?oo kenal2 tapi dalam fb gak la :)

    oo kitorang pun na buat gath 17 Mac ni kat KLCC. Jom la join :)

    ReplyDelete
  6. wahhh. untunglaa kak ika jumpa blogger ni. wakaka ^^ thanks bawak g makan :)

    *aimi tak kuat makan ponggg. -> pesen taknak mengaku :p haha

    ReplyDelete
  7. Ahem, dgn zyraroxx bila pulak? Hikhiks :">

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com