Meet the Blogger | 8

meet the blogger kembali . oyeahhh . kali nie ika jumpa blogger kat Tanjung Malim . so, nak perkenalkan blogger yang nie dulu .



sebenarnya blogger nie adalah sahabat ika since ika form 1 lagi . tapi rasanye sangatlah lama kami tak berjumpa walaupun dok dalam 1 negeri . ika keje kat Ipoh . dia pulak belajar kat Tanjung Malim . dah bape tahun ika tak jumpa dia . wuwuwuwu .

so, kami plan untuk jumpa . sambil dia bawak ika jalan-jalan kat Tanjung Malim . sebelum terlupa, nama dia Ain Najwa . hehehe . dia adalah pelajar UPSI . ngeee . nak tahu lagi banyak pasal dia, mohon terjah ramai-ramai blog Ain :)





12 comments:

  1. Syoknya dating2 dengan blogger kat Proton City... =D

    ReplyDelete
  2. seronoknya dpt jumpa kawan lama :)
    last week akak jumpa ngan AyueJean. hehehe

    ReplyDelete
  3. kat tasik proton ke nie? btw, comey sangat header akak! like3

    ReplyDelete
  4. seronok dapat jumpe blogger...mesti isu pasal blog jugak..hehe

    ReplyDelete
  5. Jumpa kawan lama rupanya...
    Blogger juga yek!

    ReplyDelete
  6. ohh..kwn sekolah sama2 jadi blogger...

    mesti byk ceritakan bila bjumpa.. :)

    ReplyDelete
  7. kite bila lak nk bdating heheee :D

    ReplyDelete
  8. ohaiii...tq eqah!! senang2 datang la lagi~ =)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com