Meet the Blogger | 11

masa kat Kuala Lumpur minggu lepas, ika jumpe 2 orang blogger . sorang ika dah perkenalkan . so, nak perkenalkan yang sorang lagi nie . hehehe .

nama dia nana . nak panggil baby pon boleh . kan nana ? hahaha . nak kenal nana, boleh tumbuk laju-laju header kat bawah nie :)



nana nie sporting tahu . dia layan ika nie cam dah lama kenal . syok kan ? kitorang janji nak jumpa kat Berjaya Times Square . balik dari jumpa Kak Azi, ika solat jap, then jalan kaki dari LRT Hang Tuah p BTS nie . jalan kaki habaq hang ! hahaha .

sampai kat sana, kawan ika dah tunggu sbb ika dgn kawan ada hal peribadi nak diuruskan . ececece . so, while waiting nana, ika dengan kawan p pusing2 dalam BTS tu dulu .

jumpa je nana, kitorang terus ajak p makan . perut lapar maaaa . padahal baru je lepas makan dengan Kak Azi . tapi ape boleh buat, perut hasruslah dimanjakan . ewahhhh . so, kitorang p makan kat Vivo American Pizza & Panini . first time ika makan kat situ . hehehe . sangat sedap ok makanan dia ! rasa nak p lagik la :)

lepas je perut kenyang, senang hati, tapi hati ika masih tak tenang maaaa sbb tak jumpa lagik hadiah untuk bestfren ika . then, kitorang pusing sekali lagik BTS tu cari hadiah untuk kawan baik ik tu . Alhamdulillah, at last jumpa jugak . hehehe

thanks nana untuk hari yang menggembirakan . oyeahhh . nanti kita kuar jalan2 lagi tau . lepas nie ika pulak belanja . hehehe :)






7 comments:

  1. Tu yang bestnya blogger ni. Walaupun baru kenal, tapi peramah macam dah lama kenal kan!hehe

    ReplyDelete
  2. Bila kita pula nk berjumpa ni??

    ReplyDelete
  3. wah bestnya...kak MV baru jumpa seorang

    ReplyDelete
  4. bestnya... dneo pula pernah jumpa blogger ammar dan lydiamiza;)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com